Private Jet Charter: Forventer det uventede

Ordsproget “en ounce af forebyggelse er værd et pund af kur” gælder i liv såvel som i private fly. En god pilot vil forberede uventede begivenheder ved at planlægge alternative muligheder før hver flyvning. De vil tage hensyn til mange faktorer, herunder vejret, brændstof, lufthavnen landingsbanen længder og vægt og balance af flyet. Piloten vil kalde en certificeret vejr kortere, anslå vægten af passagerer, brændstof og bagage og forskning passende flyvning diagrammer for at indsamle disse oplysninger.

Når ruten er planlagt, forskning piloten, alternative lufthavne og ruter. For eksempel, hvis modvind er stærkere end forventet og en alternativ destinationslufthavn er påkrævet, vil piloten blive udarbejdet med de nødvendige diagrammer, radiofrekvenser og lufthavn oplysninger på side.

Hvad betyder det for dig, privat air travel kunde? Rute ændringer kommer desværre ofte på bekostning af din tid. For eksempel, når en pilot ikke er komfortable med vejrudsigter på din ønskede lufthavn eller anbefaler et brændstof stop at sikre tilstrækkelig rækkevidde i din flyrejse rute, kan dette sikkert medføre en ulempe. Men når det kommer til flyrejser, bør man altid sætte sikkerhed før bekvemmelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.